Voi sentään. Tänään oli taas niin masentavan harmaa päivä, etten meinannut saada kiinni oikeen mistään päästä. Aamu meni yöpaidassa laahatessa ja tavaroita poimiessa. Parin teekupin jälkeen olo hieman piristyi, ja lähdimme Siirin kanssa mettäkämpille viemään isommalle ja pienemmälle isännälle evästä. Siellä satoi vettä kiitettävästi, joten parin tunnin mettäily riitti vallan mainiosti. Korkkasimme kuitenkin Joulukauden ihanaisilla pipareilla mökin hämärässä. Siiri kysyi miksi mettäkämppä on vaan mettäkämppä, vailla nimeä. Siinä sitten nimeä mietittiin, tuli aika liuta hämäräperäisiä ehdotuksia kunnes minä purskahin nauruun ja tuumin, että Huvikumpuhan tää on! Sen verran huvittava mesta mun mielestä, mutta toisaalta hyvinkin hauska ja rento paikka :) Isi päätti tehdä Huvikumpu-kyltin.

Kun pääsimme kotiin alkoi siivous ja pyykkäysurakka. Kuivausrumpu päätti lopettaa yhteistyön, juuri silloin kun sitä ois eniten tarvittu. Neljäs koneellinen pyykkiä odotti koneessa pestynä ja minä ihmeissäni minne kaikki saadaan kuivumaan. No, nyt sitten näyttää koko saunaosasto varsin mielenkiintoiselta pyykinkuivatusviritelmineen. Että sitä riittääkin! Toivottavasti herran huoltomies tulee huomenna pelastamaan päiväni!

Päätin myös leipoa pikkuannoksen kristallipullia, ne kun on niin hyviksiä. Tytötkin halusivat leipoa, mutta kun taikinaa oli niin vähän, niin saivat tehä pullat per nokka. Tais kyllä mennä yhet pullat raakanakin nassuun, sen verran reippaasti taikina hupeni :)

Tein myös ensimmäiset tortut tänään. Että olivatkin herkullisia niin pitkän tauon jälkeen! Siskon perhe kävi kylässä ja tortut sai kyytiä :) Oli mukavaa ja tunnelmallista!